Delavnica lacrosse

Home/dogodki, dogodki za mlade/Delavnica lacrosse
Loading dogodki
This dogodek has passed.

V sodelovanju z Lacrosse klubom Ljubljana in Lacrosse zvezo Slovenije se boste lahko preizkusili v Lacrosse-u.

Kaj sploh je to?

Lacrosse je šport, ki je v sloveniji še nepoznan. Po svetu, predvsem v ZDA in Angliji, pa je ta šport zelo razširjen – v ZDA je to eden izmed boljših načinov kako dobiti štipendijo, v Angliji pa, je šport prisoten na praktično vsaki šoli.

Šport izhaja iz igre, ki so jo izumili Indijanci, nato pa so šport Evropejci videli, prilagodili pravila ter vzljubili. Ime športa izhaja iz francoske besede za škofovsko palico, saj je lacrosse palica prve evropejce spominjala na škofovsko palico.

PRIJAVA OBVEZNA

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Junijski noVIČnik

Dogodki v juniju

V juniju v MCju delavnice na temo podjetništva, ustvarjanja in športa! Za vsakega se najde nekaj.

Dosegljivi smo preko emaila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 040 698 915.