Loading dogodki
This dogodek has passed.

Splet je krasen prostor za spoznavanje, povezovanje, druženje, komuniciranje in izmenjavo slik, memov … Pa se zavedamo, da je lahko tudi zelo (na)varen? Znaš prepoznati spletno nasilje in se z njim spoprijeti na prav način?

Pridruži se nam na delavnici (NE)VARNO NA SPLETU, kjer bomo govorili o nasilju, ki se lahko dogaja na spletu. Govorili bomo o:
– življenju in ustrahovanju
– nadlegovanju in trpinčenju
– zlorabi zasebnosti in zaupanja
– izključevanju
– kako spletno nasilje preprečimo ali poiščemo pomoč

Delavnica je primerna za vse od 12 leta dalje. Pridružite se nam lahko v živo ali preko spleta ali v živo v petek, 26. novembra ob 17:00 uri. 

Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.
S prijavo na noVIČnik boš enkrat mesečno na svoj e-naslov prejel_a novice o dogajanju v Mladinskem centru Vič na katere se lahko tudi prijaviš.

*za vstop v notranje prostore Mladinskega centra Vič je za starejše od 15. let potrebno izpolnjevati PCT pogoje. 

Decembrski noVIČnik

Dogajanje v decembru

Pri nas ste dobrodošli vsak dan v tednu:

Ponedeljek: 14:30–19:00
Torek: 14:30–21:00
Sreda: 14:30–19:00
Četrtek: 14:30–21:00
Petek: 14:30–21:00

Vse naše delavnice in druge aktivnosti lahko še vedno spremljate tudi preko spleta. Dostopni smo preko družbenih omrežij ali Discorda.

Dosegljivi smo preko e-maila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 069 617 699.

Go to Top