Mladinski center Vič in SMC Rakovnik pripravljata v soboto, 12. marca onilne večer za mlade na katerem bomo z gosti spregovorili o veselju v vseh njegovih dimenzijah in ali je v teh časih sploh možno biti vesel.

Veselje bi moralo biti del osebne izkaznice mladih – a to na žalost pogosto ni. Mladi vedno več govorijo o (duševnih) stiskah, pritiskih in strahovih. Po drugi strani je tukaj še korona, ki vsemu doda še dodatno breme in na obraze mladih riše žalost in skrbi.

Kot gostje se nam bodo pridružili:
Simona in Matjaž Kosi, zakonca, ki preko Misticizma – (Facebook strani) širita smeh, sprostitev in veselje,
br. Luka Modic, kapucin, ki s svojim preprostim življenjem in zabavnimi prigodami pričuje o duhovni dimenziji veselja.

Program:
19.15 zbiranje in uvodna animacija
19.30 pričevanje gostov in pogovor z njimi
21.00 zaključek

Dogodku se lahko priključite na tej povezavi: https://us02web.zoom.us/j/83384016455?pwd=TTVJZnpIRW92U3haVkE1UEJlNitSUT09
Passcode: vesel

Online večer za mlade bo potekal preko aplikacije ZOOM.

*Večer organizirata MC Vič in SMC Rakovnik. V primeru kakršnih koli vprašanj v povezavi z večerom, se lahko obrnete na mladinske delavce v obeh mladinskih centrih ali pa pišete na mc.vic@nefiks.si.
**Za potrebe poročanja financerju in informiranja javnosti o dogodku bomo naredili tudi sliko zaslona. V kolikor se ne želite pojaviti na sliki, ugasnite kamero. Na sliki se lahko pojavi tudi vaše ime, v kolikor tega ne želite, spremenite pojavno ime v vaš vzdevek.