V živahnem svetu, polnem različnih dogodkov in informacij, ni nenavadno, da se počutimo nemočno, tako v zasebnem, javnem, izobraževalnem ali poslovnem življenju. Pomembno je razmišljati o tem, kako in zakaj se raven moči spreminja in zakaj treba spoštovati vrednote drugih, tudi ko je njihova moč manjša od naše.

V Mladinskem centru Vič organiziramo delavnico, kjer se bomo seznanili s teorijo moči in njene spremenljivosti. Skozi različne aktivnosti se bomo ukvarjali z razumevanjem stopnje lastne moči v življenju in pomenom empatije v odnosih moči.

Če se želiš spomniti koliko moči imaš in kako pomembna je tvoja moč, se nam pridruži 7. februarja od 17.00 do 19.00 v Antonovem domu.

Delavnico bo vodila naša ESE prostovoljka Matea, zato bo delavnica potekala v angleškem jeziku.

Namenjena je zgolj boljšemu obveščanju
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.
S prijavo na noVIČnik boš enkrat mesečno na svoj e-naslov prejel_a novice o dogajanju v Mladinskem centru Vič na katere se lahko tudi prijaviš.