Te zanima, kakšne so razlike med slam poezijo in klasično poezijo? Želiš spoznati tehnike, ki jih lahko uporabiš pri pisanju tovrstne poezije? Se želiš preizkusiti v recitiranju slam poezije ter predstaviti svoja besedila, ki jih boš spisal na delavnici ali pa jih hraniš v svojem zvezku že dlje časa?

Pridi na delavnico slam poezije, če želiš preživeti ustvarjalno in zabavno popoldne. Morda že pišeš poezijo ali kratke zgodbe, repaš, nastopaš, si haiku entuziast ali pa te inspirira grafiti poezija.  Lahko si popoln začetnik v pisanju, pomembno je, da imaš željo!

SLAM POEZIJA

ponedeljek, 22. junij, ob 16. uri 
Mladinski center Vič, Tržaška 85, Ljubljana

PRIJAVA

 

Pa še to! Podobne delavnice se bodo udeležili tudi tvoji vrstniki v Italiji, Belgiji, Grčiji, Španiji, na Hrvaškem ter na Portugalskem. Sledi mednarodnem projektu Interarts, kjer boš lahko sledil vsem delavnicam, ki jih bomo izvedli na Zavodu Nefiks v sodelovanju z Mladinskim centrom Vič in ostali evropski partnerji.


Delavnica je del mednarodnega projekta InterArts, katerega namen je z uporabo umetniških dejavnosti mladim omogočiti boj proti diskriminaciji in socialni izključenosti.