DOGODEK JE ODPOVEDAN, zaradi premajhnega števila prijav.
 
Za vse IT navdušence pripravljamo delavnico, kjer si boste lahko izdelali lastno kocko za družabne igre. Izdelava bo potekala preko programiranja in spoznavanja osnov elektronike. 

 
Na delavnici bo vsak sodelujoč imel priložnost spoznati svet programiranja in se bo naučil sprogramirati lastno kocko za družabne igre. V drugem sklopu bo pa vsak lahko izdelal svojo kocko, ki bo imela LED lučke in gumb, poleg nekaterih drugih komponent. Vse v enem ohišju za obilo zabave.
 
Delavnici bosta potekali v MC Vič 25. aprila in 3. maja ob 16h.
 
Delavnico bo izvajal David Zindović, študent elektronike in IT navudšenec, ki nas bo preko uporabne delavnice popeljal v svet programiranja in elektronike. 
 
Gre za dve samostojni delavnici primerni za osnovnošolce in vse, ki jih zanimata programiranje in elektronika. Delavnica je brezplačna. 
 
Prijavite se najkasneje do 22. aprila preko spodnje prijavnice. 
 
Namenjena je zgolj boljšemu obveščanju
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.
S prijavo na noVIČnik boš enkrat mesečno na svoj e-naslov prejel_a novice o dogajanju v Mladinskem centru Vič na katere se lahko tudi prijaviš.