Ej, ali veš, da lahko poleg predsednika države, župana,… voliš tudi predstavnike v evrospki parlament? Morda pa te bolj zanima, kako vpliva Evropski parlamet na tvoje vsakdanje življenje, kašna je njegova struktura in kaj pravzaprav počenjo predstavniki tam, pridi na delavnico Volitve v Evropski parlament!


Naslov: Volitve v Evropski parlament
Kje: MC Vič, Tržaška cesta 85, Ljubljana 
Kdaj: 15. 9. 2022 od 17.00 dalje


 

Kako bo delavnica potekala
• korak 1: Evrokviz – zabavni podatki in dejstva o Evropski uniji in Evropskem parlamentu
• korak 2: Ali veš, da so evropski poslanci …? – seznam ukrepov EU, ki vplivajo na vsakodnevno življenje mladih
• korak 3: Evropski parlament – uvod in ključne informacije o delovanju Evropskega parlamenta
• korak 4: Volim, ker … – ozaveščanje o pomenu udeležbe na volitvah v Evropski parlament
• korak 5: Tvoj korak – aktivacija mladih z zavezo k dejanju. na našo skupnost in o osnovah Evropskega parlamenta in njegovi strukturi

Prijavi se tukaj:

Namenjena je zgolj boljšemu obveščanju
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.
S prijavo na noVIČnik boš enkrat mesečno na svoj e-naslov prejel_a novice o dogajanju v Mladinskem centru Vič na katere se lahko tudi prijaviš.