Ciao!

V maju pričenjamo z delavnicami italijanskega jezik in kulture, ki bodo namenjen predvsem začetnikom. Predavala vam bo naravna govorka Federica  Di Termine, ki prihaja iz Sicilije. 

Prvič se bomo srečali v ponedeljek10. maja na KAMC’u, v kanalu Mladinskega centra Vič #italia-with-fede. Do njega lahko dostopaš TUKAJ.

Delavnice bodo potekal vsak ponedeljek in petek od 19:00 – 20:15. 

Spoznali bomo: 

  • Gramatiko
    Lotili se bomo čistih osnov, kot so glagoli, abeceda, časi, itd.
  • Leksikalni del
    Naučili se bomo predstaviti, poimenovati številke, barve, hrano, oblačila, itd.
  • Kulturo
    Federica nas bo pobliže spoznala s sicilijansko kulturo, testeninami, italijanskimi šegami in navadami, itd.

Vsak od udeležencev bo imel priložnost dobiti italijanskega ”prijatelja”, s katerim bo lahko vadil in utrjeval pridobljeno znanje. 

Po koncu delavnic se boš znal_a predstaviti, pozdravljati tako formalno kot neformalno, izraziti svoja čustva, vprašati za smer in se osnovno sporazumevati v italijanskem jeziku.

Pridruži se nam 🙂

Ci vediamo!

 

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.