Cirkus Fuskabo temelji na mladinskem in socialnem cirkusu, kjer preko cirkuških veščin vzgajajo otroke in mlade ter spodbujamo njihov osebni in socialni razvoj.

 

V korona obdobju pa so svoje cirkuške aktivnosti prestavili na splet, na spletno platformo Cirkus v dlani. Platforma je nastala z željo nadaljevati z delom z mladimi, predvsem v teh časih, ko imajo mladi malo priložnosti za aktivacijo, predvsem tisto fizično.

Namen platforme je ponujanje brezplačne spletne cirkuške vsebine v času epidemije Covid-19. Vsak teden vabi mlade k cirkusu preko zooma, pripravljene imajo vadbene in izobraževalne vodiče, tedenske izzive, nastope iz arhiva oz. kino cirkus in še kaj. Eden od ciljev platforme je dvig prepoznavnosti Cirkusa Fuskabo.

Je del programa nevladne organizacije Skala (Zavod Salesianum), ki deluje že več kot 25 let pod sloganom center priložnosti za otroke in mlade.

CIRKUS na ZOOM-u

Ponedeljek* od 14.00 – 15.00

IGRE, ŽONGLIRANJE, DIABOLO, HULA – HOOP

Torek od 19.00 – 20.00

RAZGIBAVANJE TELESA

Sreda* od 14.00 – 15.00

IGRE, ŽONGLIRANJE, DIABOLO, HULA – HOOP

*V primeru, da omenjenih rekvizitov nimate, prosimo, kontaktirajte Cirkus Fuskabo.

Prijave sprejemajo na fuskabo.skala@gmail.com

Poglejte si tudi program delavnic v MC Vič, kjer pripravljamo delavnice za razvijanje kariere, digitalnih kompetenc in še marsikaj.