V času počitnic, ko ni šole in izpitov, si vsak dan dobrodošel_a v Mladinski center Vič, kjer boš lahko koristno preživel_a prosti čas, se družil_a ob različnih igrah in preizkusil_a kaj novega.

Za vas pripravljamo:

KARIERNO DELAVNICO, Ponedeljek, 17. februarja ob 15h v Igralnici MC Vič  


Kaj mi lahko pomaga pri odločanju za srednjo šolo ali faks? Pogledali si bomo kateri programi vse obstajajo in oblikovali karierno točko s koristnimi informacijami.
Aktivnost je primerna za devetošolce, srednješolce in študente, ki dvomijo o svoji karierni odločitvi. 
Prijave niso potrebne.


POTOPIS
Na Madagaskarju čas izgubi svoj pomen, torek, 18. februarja ob 18:30 v Igralnici MC Vič


Brina, sodelavka Mladinskega centra Vič je čez božično-novoletne praznike obiskala vroč Madagaskar. S puncami je obiskala slovenske misijonarje in jim pomagala pri njihovem delu – v šoli in v vrtcu. 
Madagaskar je kraj, kjer čas izgubi pomen. Pomemben je človek. Je kraj, kjer se ti vsak Malgaš smeji in kliče za tabo ˝waza, waza˝, ker je velika verjetnost, da je prvič videl belega človeka. Kjer jim polepšaš dan, ker si ob trenju riža najbolj nesposoben človek, ki že po nekaj minutah dobi žulj na roki. Ali ker se prva dva dni trudiš ostati čist med druženjem in igranjem z otroci. 😉 Je kraj, kjer so otroci veseli da se nekdo ukvarja z njimi, tudi če jim vržeš samo en balon, ki že čez nekaj trenutkov poči. Ali jim spihaš dozo milnih mehurčkov. Kjer te začudeno gledajo, ker znaš zapeti malgaško pesem. Kjer ti govorijo in razlagajo v malgaščini za njih najbolj pomembne stvari in ti lahko samo kimaš in govoriš ˝eka, eka˝ in čez nekaj trenutkov si že njihov prijatelj. Kjer te ljudje presenetijo z neverjento toplino in hvaležnostjo da si jih obiskal v njihovem kraju.

Prijave niso potrebne


KOKICE PARTY IN OGLED FILMA, s
reda, 19. februar ob 17:00 v Igralnici MC Vič


V sredo si bomo pripravili kokice in si ogledali film. Šifra: u izi.
Prijave niso potrebne.

 

SABLJANJE, delavnica, četrtek, 20. februar med 16:00 in 18:00 v Elizabetini avli
V sodelovanju s sabljaškim klubom Ljubljana za vas pripravljamo sabljaško delavnico. Na delavnici si boste ogledali, kako izgleda sabljaška borba, spoznali opremo in se tudi sami preizkusili v sabljanju. Vabljeni otroci in mladi, starejši od 12. let.

Ker je na delavnici omejeno število prostih mest, so prijave obvezne

 

PALAČINKE PARTY, Petek, 21. februar med 17:00 in 19:00
Palačinke. Čokoladne, marmeladne, sadne. Le kdo se jim lahko upre?
Ob prisotnosti mladinske delavke, ki je v svoji kuharski karieri spekla že preko 1.000 palačink, se bomo tudi mi preizkusili v peki in pripravi različnih nadevov.

Na voljo imamo 12 prostih mest, prijave obvezne

 

Brez zgoraj navedenih podatkov prijava na program ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o programu, na katerega se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.