Loading dogodki
This dogodek has passed.

Se odločaš katero študijsko smer vpisati? Včasih si je težko čisto predstavljati, kako čisto zares izgledata študij in delo, ki nas zanimata. Želimo pomagati in ti predstaviti ljudi, ki imajo izkušnje s področij o katerih razmišljaš. 

KARIERNI DNEVI SO TU! 

Te zanima kaj vse zajema delo manager_ke? Kako postaneš podjetnik? Ali je za to resnično potrebno študirati? Kje se naučiš potrebnih znanj, dobiš izkušnje in kako iščeš zaposlitev na teh področjih? 

V četrtek nam bosta svojo odločitev za študij, potek študija in delo predstavili gosta – managerka in podjetnik 🙂 

Tretji karierni dan bo 4.3.2021 ob 16:30 preko Zooma. Lahko pa ga spremljate tudi v MC Vič, kjer ga bomo prenašali v živo. 

Če imaš še kakšno idejo, koga bi želel_a spoznati v prihajajočih kariernih dneh, ki bodo potekali vsak četrtek v in marcu, nam to sporoči v tejle kratki anketi. 

Dogodek je brezplačen. Potrebno se je prijaviti, na e-naslov ti pred dogodkom pošljemo povezavo.

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Aprilski noVIČnik

Dogajanje v aprilu

Mladinski center Vič je v aprilu odprt po spremenjenem urniku.

Vsak dan v tednu od 14:30 – 18:00. 

MC Vič je odprt po skrajšanem urniku in tako na voljo za individualne obiske ali obiske manjših skupin po dogovoru. Večje skupine se še vedno srečujejo preko spleta.

Vse naše delavnice in druge aktivnosti lahko še vedno spremljate preko spleta. Dostopni smo preko družbenih omrežij ali Discorda.

Dosegljivi smo preko emaila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 040 698 915.