Loading dogodki
This dogodek has passed.

Se odločaš katero študijsko smer vpisati? Včasih si je težko čisto predstavljati, kako čisto zares izgledata študij in delo, ki nas zanimata. Želimo pomagati in ti predstaviti ljudi, ki imajo izkušnje s področij o katerih razmišljaš. 

KARIERNI DNEVI SO TU! 

Se odločaš za študij psihologije ali socialnega dela? Na prvi karierni dan smo povabili gostji, psihologinjo in svetovalno delavko, ki nam bosta predstavili svoj študij in delo. Zastavili jim bomo zanimiva vprašanja, ki ste jih sami zapisali v anketo, čas pa bo tudi za vse druge dileme 🙂 

Prvi karierni dan bo v četrtek, 4.2.2021 ob 16:30 preko Zooma. 

Če imaš še kakšno idejo, koga bi želel spoznati v prihajajočih kariernih dneh, ki bodo potekali vsak četrtek v mesecu februarju in tudi marcu nam to sporoči v tejle kratki anketi. 

Potrebno se je prijaviti. Na e-naslov ti pred dogodkom pošljemo povezavo. 

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Junijski noVIČnik

Dogajanje v juniju

V juniju bo v MC Vič potekala delavnica oblikovanja nakita in delavnica o duševnem zdravju.

Za tiste, ki delajo z mladimi smo pripravili delavnico Prebujamo življenje v mladih, ki bo 22. junija ob 17.00.

Vse naše delavnice in druge aktivnosti lahko še vedno spremljate tudi preko spleta. Dostopni smo preko družbenih omrežij ali Discorda.

Obiščite nas

Pri nas ste dobrodošli vsak dan v tednu:

Ponedeljek: 14:30–19:00
Torek: 14:30–21:00
Sreda: 14:30–19:00
Četrtek: 14:30–21:00
Petek: 14:30–21:00

Dosegljivi smo preko e-maila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 069 617 699.

Go to Top