Loading dogodki
This dogodek has passed.
MC’Viška kolopravljalnica 🚵‍♀
 
🖐️ V MC Vič bomo izdelali čisto unikatno stojalo za kolo, ki bi bilo hkrati tudi popravljalnica koles za naše uporabnike in druge mimoidoče s počeno gumo, plesočo balanco ali odvitim sedežem 🤟 Kako bomo to naredili?
 
Na prvi delavnici smo skupaj z mladimi udeleženci načrtovali kako postaviti unikatno kolopravljalnico, s katero se bomo skupaj učili popravljati kolesa. Preden se lahko ta del začne je načrte potrebno realizirati – kolopravljalnico sestaviti, pobarvati in spraviti v “pogon” (v resnici fiksirati na tla, da ne bi res dobila dodatnih koles).
 
ponedeljek, 26.julija tebe in tvoje prijatelje, znance in druge navdušene kolesarje vabimo, da se nam pridružite na delovni akciji sestavljanja MC’Viške kolopravljalnice. S seboj potrebuješ le zaščitno obleko (staro majico in hlače, ki se znajo umazati), za ostalo poskrbimo mi. Izvijačev, čopičev in drugih pripomočkov ne bo manjkalo. 
 
 
Si za? Javi se nam na mc.vic@nefiks.si 
 
Upam, da se vidimo!

Julijski noVIČnik

Dogajanje v juliju

V igralnici Mladinskega centra Vič ste dobrodošli do 15.julija. 

Potem se za en mesec (do 15. avgusta) od vas poslavljamo zaradi počitniškega zaprtja. 

Pri nas ste dobrodošli vsak dan v tednu:

Ponedeljek: 14:30–19:00
Torek: 14:30–21:00
Sreda: 14:30–19:00
Četrtek: 14:30–21:00
Petek: 14:30–21:00

Vse naše delavnice in druge aktivnosti lahko še vedno spremljate tudi preko spleta. Dostopni smo preko družbenih omrežij ali Discorda.

Dosegljivi smo preko e-maila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 069 617 699.