Mladinsko gledališče

Home/dogodki, dogodki za mlade/Mladinsko gledališče
Loading dogodki

Mladinsko gledališče bo predvsem prostor druženja ter prepoznavanja in razvijanja talentov.
Razvijali bomo igralske tehnike in pridobili nove izkušnje za ustvarjanje igranih vlog. Vse to nam bo pomagalo, da bomo izboljšali tudi svoje javne nastope, izgubili tremo, ko bomo stali pred publiko in pridobili na samozavesti in sproščenosti. Stopali bomo iz sebe v ekipo, postajali del nje in spoznavali, kako čudovito je biti del tima, ki dela za isti cilj.
Pridruži se nam vsak 2. in 4. četrtek v mesecu, ob 19. uri, v Antonovem domu.
Mentor bo izkušeni igralec Domen Blatnik.

Tekom delavnice bomo delali na naslednjih osebnostnih lastnostih in veščinah: prilagodljivost, spontanost, javno nastopanje, delo v skupini in timu, sposobnost izražanja in iznajdljivost.

DATUM SE UTEGNE ŠE SPREMENITI!!!

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

 

Septemberski noVIČnik

Dogodki v septembru

Z začetkom šole tudi v MC Vič ponovno začenjamo z delavniciami

Dosegljivi smo preko emaila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 040 698 915.