Loading Events
This event has passed.

Si želiš spremembe v poletni garderobi? Se želiš naučiti kaj novega? Prijavi se na delavnico šivanja, kjer se bomo spoznali s šivalnim strojem ter zašili preprost nahrbtnik, ki te bo to poletje spremljal na morju ali na potepu v parku.

 

S seboj prinesi:

  • blago po izbiri (predlagamo malo debelejše blago, predlagamo 1 kos dimenzije vsaj 60×80 cm)
  • bombažna vrvica, debeline 0,5 cm (dolžine okoli 2,5 m)
  • šivalni stroj
  • dodatke po izbiri za olepšanje nahrbtnika

 

V prijavi nam zapiši ali boš material in šivalni stroj prinesel s seboj. V kolikor vsega tega nimaš doma, lahko material in stroj priskrbeli mi.

PRIJAVE OMEJENE!

Prijave do 16. 6. 2020.

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Junijski noVIČnik

Na gregorjevo se ptički ženijo – 11. marec (20.00 – 23.00)

Napovedujemo naslednje druženje (mladih) samskih v petek, 21. junija v večernih urah. Za več informacij spremljajte našo spletno stran in družabna omrežja.

Si želite, da vaši otroci preživijo počitnice polne zabave in učenja? Mladinski center Vič vabi vse otroke, stare med 9 in 11 let, na nepozabne iPočitnice! Od 8. do 12. julija bomo vsak dan pripravili razgiban počitniški program, bogat z informativno tehnološkimi (IT) vsebinami.

Obiščite nas

Pri nas ste dobrodošli vsak dan v tednu:

Ponedeljek: 14:30–21:00
Torek: 14:30–19:00
Sreda: 14:30–21:00
Četrtek: 14:30–19:00
Petek: 14:30–21:00

Dosegljivi smo preko e-maila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 069 874 816.

Go to Top