Naredi sam!

Loading dogodki

Udeleženci se bodo dobili na ZOOMu vsak ponedeljek v novembru, ter tekom delavnice izdelali lasten risalnik.

Na delavnici boste sprogramirali vsak svoj Arduino, ohišje bo natiskano s 3D tiskalnikom, vodila pa reciklirana iz starih CD predvajalnikov.

Ponedeljek, 9. november 18.00 – 19.30
Ponedeljek, 16. november 18.00 – 19.30
Ponedeljek, 23. november 18.00 – 19.30
Ponedeljek, 30. november 18.00 – 19.30
 
Cena na udeleženca: 50€ (v ceno je vštet mikrokrmilnik Arduino in vsa oprema, ki jo boš potreboval_a za izdelavo lastnega gravirnika. Izdelek ostane tebi)
V primeru, da s sabo pripelješ še prijatelja je cena zanj 45 €

 

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Oktobrski noVIČnik

Dogodki v oktobru

V oktobru bodo delavnica v MC Vič nekoliko bolj praktične – od šivanja do programiranja!

Dosegljivi smo preko emaila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 040 698 915.