Loading dogodki
This dogodek has passed.

Si že kdaj razmišljal_a o tem, kako bodo izgledali poklici prihodnosti? Katere robotske pripomočke bodo uporabljali zdravniki, učitelji in arhitekti? Še ne? 

Mi smo začeli in idej nam ne zmanjkuje 🙂 o poklicih prihodnosti in povezavi s 3D modeliranjem bomo govorili na dveh delavnicah v času prvomajskih počitnic. 

Na delavnicah O poklicih prihodnosti bomo skupaj: 

  • razmišljali, kako bodo izgledali poklici prihodnosti? 
  • med te umestili znanje 3D modeliranja in tiska
  • spoznali program Tinkercad za pripravo 3D modelov in z njim ustvarjali
  • pripravili modele za tisk na našem 3D tiskalniku. 

O poklicih prihodnosti bomo govorili na delavnicah v dveh delih. 

Prvi del delavnic bo potekal v ponedeljek, 26.aprila in drugi del v sredo, 28. aprila. Začenjamo ob 17h in obe delavnici bosta potekali preko zooma. 

Delavnica je namenjena otrokom med 9 – 14 letom in je brezplačna. Po zaključku delavnic bomo model, ki ga boš na delavnici ustvaril_a natisnili in ti ga poslali na domač naslov. 

Obvezna je prijava z e-naslovom, kamor ti pred začetkom delavnice pošljemo navodila za prijavo v program Tinkercad in povezavo na zoom delavnico. 

Prijavi se: 

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Aprilski noVIČnik

Dogajanje v aprilu

Mladinski center Vič je v aprilu odprt po spremenjenem urniku.

Vsak dan v tednu od 14:30 – 18:00. 

MC Vič je odprt po skrajšanem urniku in tako na voljo za individualne obiske ali obiske manjših skupin po dogovoru. Večje skupine se še vedno srečujejo preko spleta.

Vse naše delavnice in druge aktivnosti lahko še vedno spremljate preko spleta. Dostopni smo preko družbenih omrežij ali Discorda.

Dosegljivi smo preko emaila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 040 698 915.