Loading dogodki
“Vizualije so pri podajanju informacij ključne. Dokazano je, da informacija, ki jo podamo samo tekstovno, niti približno ne doseže enakega učinka kot informacija, ki je podkrepljena s fotografijami in grafikami. “
 
Za to, da informacije, ki jih želiš predati opremiš tudi vizualno ti zaradi brezplačnih spletnih orodij kot je Canva ni potrebno zares naštudirati grafičnega oblikovanja. Lotiš se ga lahko na preprost način, ki ga boš lahko podrobneje spoznal_a na delavnici z Janom. 
 
Na delavnici v Mladinskem centru Vič bomo v torek, 29.6. naučili oblikovati enostavne grafike z brezplačnim orodjem Canva. Delavnica poteka interaktivno tako, da boste na njej sodelovali tudi vi – z vprašanji in predlogi. 
 
Število udeležencev na delavnici je omejeno, zato se prosim prijavi: 
noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Junijski noVIČnik

Dogajanje v juniju

Mladinski center Vič je v juniju odprt po rednem urniku.

Pri nas ste dobrodošli vsak dan v tednu:

Ponedeljek: 14:30–19:00
Torek: 14:30–21:00
Sreda: 14:30–19:00
Četrtek: 14:30–21:00
Petek: 14:30–21:00

Vse naše delavnice in druge aktivnosti lahko še vedno spremljate tudi preko spleta. Dostopni smo preko družbenih omrežij ali Discorda.

Dosegljivi smo preko e-maila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 040 698 915.