Zasvojenost mladih – Pasti modernega časa

Home/dogodki, dogodki za mlade/Zasvojenost mladih – Pasti modernega časa
Loading dogodki
This dogodek has passed.

November je mesec preprečevanja zasvojenosti, zato skupaj z Zavodom Pelikan – Karitas, pripravljamo okroglo mizo, ki bo v svoji osebnosti prinesla marsikatero odkritje. Z razvojem zdravstva in tehnologije smo naredili velik korak k zdravem življenju tako mladih kot malo starejših. Ampak ravno ta razvoj pa prinaša druge načine in oblike odvisnosti. Jesensko zimski čas je zaradi bolj utesnjujočega počutja, zaradi krajšega dneva, dejavnik, ki povečuje potrebo po begu iz realnosti; trenutna epidemija pa k boljšemu počutju zagotovo ne pripomore. Različne oblike zasvojenosti pa prežijo na mlade vsak dan v letu.

O zasvojenosti mladih, pasteh ki jih prinaša moderni čas veliko več v petek iz prve roke.

Dogodek bo potekal na Zoom, zato je prijava obvezna, da lahko posredujemo povezavo.

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Novembrski noVIČnik

Dogodki v novembru

Mladinski center Vič novembra spet online

Dosegljivi smo preko emaila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 040 698 915.