Loading dogodki

Vitraž tiffany je posebna vrsta vitraža, kjer koščke stekla oblečemo z bakrenimi trakovi in potem začinimo. Iz majhnih koščkov stekla si lahko izdelamo različne predmete, nakit in različne umetniške predmete.

Na delavnici bo predstavljena zgodovina vitraža (Evropa, Azija, Rusija) ter kako se je sama tehnika vitraža razvijala in spreminjala. Na delavnici se boste boste naučili kako pripraviti steklo za vitraž, narediti rob z bakreno žico in se naučili spajkati. Ob koncu delavnice si bo vsak izdelal svoj izdelek.

Delavnico izvjala Olga Rezanova, umetnica in oblikovalka iz Rusije.

Zaradi omejitve prostih mest so obvezne prijave.
Na voljo bo vsa oprema. Delavnica je brezplačna in primerna za otroke, starejše nad 12. let, srednješolce, študente in mlade v poklicih.


Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.