Kdo ne mara družabnih iger? Mi jih na primer obožujemo!

Ob tako veliki izbiri, kot jo imamo danes, se je včasih težko odločit, katera bo tista, ki jo želiš kupit in igrati doma igrati še neskončno-krat. Ravno zato je v zadnjih letih lahko videti porast prostorov, kjer si lahko družabno igro sposodiš in preizkusiš, preden se odločiš, da jo želiš kupiti. Takšna je na primer Dobra poteza v Ljubljani, kjer ponujajo neeeskončno družabnih iger različnih tematik. 

Družabne igre nadvse radi igramo tudi v Mladinskem centru Vič. Podpiramo pa tudi mlade ustvarjalce družabnih iger, kot je ekipa Totem Hoarder, ki smo jo v gostili v naših prostorih in z čisto novo igro ustvarili turnirsko vzdušje, kjer smo preizkušali in kritizirali (več lahko prebereš na: https://mc-vic.si/dogodek/totem-hoarder/ ). V igralnici imamo za to prav posebno omaro, posvečeno naši zbirki družabnih iger med katerimi najdeš klasike (Enko, Monopoly in Catance), strateške in zabavne igre za igralce vseh starosti. 

Igro lahko pri nas preizkusiš in če ti je ta zelo všeč, jo lahko pri nas tudi kupiš 🙂 Na voljo imamo “viške hite”, ki smo jih prepoznali v zadnjih letih – Halli Galli, enko, Izgubljena mesta, Story cubes in seveda – VELIKO JENGO! 

Pridi jih preizkusit in povej, katera je tvoja najljubša. Če pa se odločaš za nakup lahko našo ponudbo najdeš tudi v trgovini.