Frenchie club

If you want to learn or practice the 10th hardest language in the world to learn (ranked by UNESCO), then join the “Frenchie club” 😉

In a fun and playful way, you’ll enter the vast world of the French language, from a cultural, musical, cinematographic and literary point of view… Without realizing it, you’ll enrich your vocabulary and accent.

The club will be run by a French-speaking volunteer, so real French accents won’t be sidelined, and we’ll really learn to speak the everyday French that real French speakers use.

Age: 15–25 years old

Level of French: you don’t have to speak French at all, just be motivated!

Date: 10 mondays in a row, the first meeting will be on 15th of January 2024

Hour: 7pm

The club will be held in English.

***

Francoski klub

Če se želite naučiti ali vaditi 10. najtežji jezik na svetu za učenje (ki ga je uvrstil UNESCO), se pridružite “Francoskemu klubu” 😉

Na zabaven in igriv način boste vstopili v prostrani svet francoskega jezika, s kulturnega, glasbenega, kinematografskega in literarnega vidika… Ne da bi se tega zavedali, boste obogatili svoj besednjak in naglas.

Klub bo vodila francosko govoreča prostovoljka, tako da pravi francoski poudarki ne bodo potisnjeni na stranski tir in resnično se boste naučili govoriti vsakdanjo francoščino, ki jo uporabljajo pravi francoski govorci.

Starost: 15-25 let

Raven francoščine: sploh vam ni treba govoriti francosko, dovolj je, da ste motivirani!

Datum: 10 ponedeljkov zapored, prvo srečanje bo 15. januarja 2024

Ura: 19.00

Klub bo potekal v angleščini.

Free Photo | Free photo exams are not as difficult as we thought (freepik.com)

PRIJAVA

Namenjena je zgolj boljšemu obveščanju
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.
S prijavo na noVIČnik boš enkrat mesečno na svoj e-naslov prejel_a novice o dogajanju v Mladinskem centru Vič na katere se lahko tudi prijaviš.