Zavod Nefiks in MC Vič te vabita v petek, 4. junija 2021, med 15. in 18. uro na Fusbaligo! Dogodek – na katerem bo potekal turnir ročnem nogometu in strelastiki. Pomerile se bodo ekipe iz cele Slovenije, prenos pa boste lahko celo  spremljali na Facebook strani Mladih zmajev. 
 
MC Vič ima še nekaj prostih mest za tekmovalce! 
Pridružite se lahko sami ali v paru. Edini pogoj je, da skupna starost tekmovalcev ne sme presegati 27 let. Torej, nekdo, ki je star 25 let tekmuje sam; če v paru, pa je lahko eden star 13 in drugi maksimalno 14.
Turnir se bo odvijal na več lokacijah (spodaj naštete), med lokacijami pa jih bomo spremljali spremljevalci. 
Na lokacijo se bomo odpravili s skupnim prevozom iz Viča (predvidoma ob 14.30) in se ob koncu vrnili na isto lokacijo (predvidoma ob 18.30). 
 
Vzporedno ob turnirju bo potekal kulturni program, vse skupaj pa bo potekalo na 5 različnih lokacijah:  Mladinskem centru Cona Most, Salezijanskem mladinskem centru Kodeljevo, Dnevnem centru Skala Kodeljevo, Mladinski postaji Moste in mobilnem mladinskem centru Ljuba in Drago (ki bo parkiran na Tržnici Moste). 
 
Čaka nas tudi glasbeni nastop Urha Mlakarja UMa, nastop Cirkusa Fuskabo, predstavitev programov mladinskih in dnevnih centrov za mlade. 
 
Zabeležite datum in se pridružite tekmovanju v tednu, ko se bodo v Ljubljani odvijali zaključni boji UEFA Evropskega prvenstva v nogometu do 21 let.
Več info: pri Nives, ki zbira prijave za tekmovalce (041 404 559, nives.felic@nefiks.si), FB stran: https://www.facebook.com/events/753612975314022
 
*Fusbaliga 2021 je partnerski dogodek združenja Preventivnih programov za mlade Slovenije in Mreže mladinskih centrov Ljubljana v ročnem nogometu, ki se mu tokrat pridružuje tekmovanje v strelastiki.