Bi se radi sproščeno, v udobju svojega doma spoznali s hrvaškim jezikom in kulturo ter pri tem opazili majhne, a bistvene razlike med slovenskim in hrvaškim jezikom?

Se želite jezikovno pripraviti na prihajajoče poletne počitnice na hrvaški obali?

Pridružite se nam v spletnem klubu hrvaškega jezika ob ponedeljkih (8.5., 15.5., 22.5., 29.5. – lahko izberete enega ali več datumov), med 18. in 20. uro na Discordu

Prijavite se preko spodnje prijavnice (in ne pozabite napisati svojih predlogov za teme, o katerih bi se radi naučili nekaj novega v hrvaščini)

Delavnico bo vodila Nefiksova ESE prostovoljka Matea (delavnica bo potekala v hrvaščini – po potrebi tudi v angleščini, slovenščini, mešanici teh jezikov).

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.
Zavodu Nefiks dajem soglasje in pravico, da me fotografira ter napravi video in zvočne posnetke za promocijske namene aktivnosti, ne da bi zato potrebovala posebno dovoljenje. Soglašam, da organizator dogodka fotografije in/ali posnetke, ki me prikazujejo, brez omejitev uporablja v vseh vrstah objav (v časopisih, na spletni strani in na družbenih omrežjih MC Vič in Zavod Nefiks).