Vabljeni na vznemirljive iPočitnice z Mladinskim centrom Vič!

Si želite, da vaši otroci preživijo počitnice polne zabave in učenja? Mladinski center Vič vabi vse otroke, stare med 9 in 11 let, na nepozabne iPočitnice! Od 8. do 12. julija bomo vsak dan pripravli razgiban počitniški program, bogat z informativno tehnološkimi (IT) vsebinami. 

Dopoldneve bomo namenili učenju novih in zanimivih veščin, popoldne pa bomo preživeli čas v druženju. In da bo vse skupaj še bolj razburljivo, se bomo en dan odpravili na izlet!

Kaj se bodo ob usposobljenih mentorjih iz MC Vič iz Zavoda 404 naučili:

**Osnov programiranja:** Udeleženci bodo raziskovali svet programiranja, kjer bodo teorijo povezali s praktičnimi primeri in s tem razvijali logično razmišljanje.

**3D modeliranja in 3D tiska:** Pri 3D modeliranju bodo otroci s pomočjo digitalnih orodij oblikovali svoje unikatne izdelke, kar bo spodbudilo njihovo kreativnost in domišljijo. Otroci se bodo seznanili s sestavnimi deli 3D tiskalnika, se naučili varne uporabe ter kako tiskalnik pripraviti za tiskanje. Nato bodo svoje modele, zasnovane pri delavnici 3D modeliranja, tudi natisnili.

**Grafičnega oblikovanja:** Na delavnici grafičnega oblikovanja bodo udeleženci spoznali osnovna orodja in tehnike, nato pa bodo sami ustvarili preprosto grafiko, ki jo bodo kasneje lahko vgravirali v les.

**Dela z laserskim rezalnikom in graverjem lesa:** Otroci bodo odkrili svet laserskega rezanja in graviranja lesa. Naučili se bodo varne uporabe rezalnika in raziskali postopek graviranja, pri čemer bodo v les vgravirali grafike, ki so jih izdelali pri grafičnem oblikovanju.

Pridružite se nam in poskrbite, da bodo letošnje poletne počitnice za vaše otroke nepozabne! ️✨

 

Program bo potekal med 9. in 15. uro, varstvo za otroke pa med 8. in 16. uro. MC Vič bo vsak dan poskrbel tudi za dopoldanski in popoldanski prigrizek. 

 

Na voljo je 15 prostih mest. Ob prijavi je potrebno poravnati 20 € kotizacije, ki jo ob koncu iPočitnic vrnemo nazaj. Po prijavi boste v roku enega tedna obveščeni ali ste sprejeti na iPočitnice ali ste bili uvrščeni na čakalno vrsto v primeru zapolnitve mest.

 

 

PRIJAVNICA 

Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.
S prijavo na noVIČnik boš enkrat mesečno na svoj e-naslov prejel_a novice o dogajanju v Mladinskem centru Vič na katere se lahko tudi prijaviš.