V zadnjem avgustovskem tednu se nam lahko pridružiš na IT uricah v MC Vič, kjer bomo spoznali osnove postavljanja spletnih strani. Na srečanjih bomo spoznali strukturo spletne strani, ki jo določimo s HTML značkami oziroma tags, te pa oblikujemo s pomočjo CSS-a. Ogledali si bomo trende oblikovanja spletnih strani od nastanka svetovnega omrežja do danes ter se odločili za skupno osnovno strukturo spletne strani. V uvodu bomo tudi namestili osnovne programe, ki jih potrebujemo za uspešno izgradnjo spletne strani.

Tekom tedna bomo tako samostojno postavili in oblikovali spletno stran s pomočjo primernega programa ter jo napolnili z našimi najljubšimi junaki iz knjig, igric ali filmov.

S pridobljenim znanjem bomo tako znali postaviti statično spletno stran ter razumeli HTML kodo drugih spletnih strani.

Kdaj: 26. do 30. avgusta, od 15.00 do 17.00
Kje: MC Vič, predavalnica
Kdo: Srečanja so namenjena mladim od 13 do 18 let. Zaželeno je poznavanje angleškega jezika.
Mladi bodo imeli na razpolago naše prenosne računalnike.

Obvezne prijave preko spodnjega obrazca:

Urice se bodo izvajale od ponedeljka do petka med 15.00 in 17.00 v MC Vič.
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava na program ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o programu, na katerega se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

delovni prostor