Mladinski center Vič v ponedeljek, 20. junija, ob 17. uri vabi na delavnico, na kateri boš izdelal_a svojo prvo spletno stran na poljubno tematiko s pomočjo uporabe brezplačnega orodja WordPress. Delavnica bo potekala v živo v MC Vič.

Spoznal_a boš, kaj vse potrebuješ za vzpostavitev spletne strani, na kaj je treba biti pozoren, kako vstaviti besedilo, sliko, vtičnike in podobno. Da lahko pripravimo dovolj fizičnega in virtualnega prostora, so obvezne prijave prek tega obrazca. Na delavnico ne pozabi prinesti svojega prenosnika!

Delavnica je za udeležence brezplačna. Vsak udeleženec bo izdelal svojo spletno stran.

Namenjena je zgolj boljšemu obveščanju
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.
S prijavo na noVIČnik boš enkrat mesečno na svoj e-naslov prejel_a novice o dogajanju v Mladinskem centru Vič na katere se lahko tudi prijaviš.