Veselje bi moralo biti del osebne izkaznice mladih – a to na žalost pogosto ni. Mladi vedno več govorijo o (duševnih) stiskah, pritiskih in strahovih. Po drugi strani je tukaj še korona, ki vsemu doda še dodatno breme in na obraze mladih riše žalost in skrbi.

Mladinski center Vič in SMC Rakovnik pripravljata online večer za mlade, na katerem bomo spregovorili o veselju v vseh njegovih dimenzijah in ali je v teh časih sploh možno biti vesel.

Kot gostje se nam bodo pridružili:

  • Simona in Matjaž Kosi, zakonca ki preko Misticizma – (Facebook strani) širita smeh, sprostitev in veselje,
  • br. Luka Modic, kapucin, ki s svojim preprostim življenjem in zabavnimi prigodami pričuje o duhovni dimenziji veselja.

Program:
19.15 zbiranje in uvodna animacija
19.30 pričevanje gostov in pogovor z njimi
21.00 zaključek  

Online večer za mlade bo potekal preko aplikacije ZOOM. Vsi prijavljeni boste na dan dogodka prejeli povezavo, zato vas prosimo, da nam na tej povezavi sporočite vaše podatke: https://forms.gle/yTcjd1dou66BCnVT7

*Večer organizirata MC Vič in SMC Rakovnik. V primeru kakršnih koli vprašanj v povezavi z večerom, se lahko obrnete na mladinske delavce v obeh mladinskih centrih ali pa pišete na mc.vic@nefiks.si.
** Osebne podatke bomo uporabili le za potrebe organizacije dogodka.
***Za potrebe poročanja financerju in informiranja javnosti o dogodku bomo naredili tudi sliko zaslona. V kolikor se ne želite pojaviti na sliki, ugasnite kamero. Na sliki se lahko pojavi tudi vaše ime, v kolikor tega ne želite, spremenite pojavno ime v vaš vzdevek.