Karierni tabor za dijake #2 (obvezna prijava) 

Vse dijake, med 16. – 19. letom starosti vabimo, da se nam med jesenskimi počitnicami za tri dni pridružijo na kariernem taboru. Kaj se bo dogajalo? Skupaj bomo v treh dneh pomagali pri raziskovanju karierne poti, ki te zanima. Dotaknili se bomo veščin in kompetenc, ki jih lahko razvijaš na neformalni način in posebej tudi tega, kako te beležiš. 

Teme, ki jih bomo obravnavali: 

  • osebni razvoj, načrtovanje lastne karierne poti
  • sprehod po kariernem labirintu in vloga duševnega zdravja
  • o kompetencah in postavljanju ciljev
  • kje dobim potrebne informacije za vpis na fakulteto
  • o podjetniških priložnostih za mlade
  • poklici prihodnosti
  • mednarodne priložnosti za mlade in izgradnja lastne vizije

Aktivnosti so namenjene dijakom, med 16. – 19. letom starosti, ki jih zanima raziskovanje lastne karierne poti v dobri družbi. Program poteka vsak dan od ponedeljka, 25. 10 do srede, 27. 10. od 10:00 – 15:30. Če se nam ne uspeš pridružiti vse tri dni, nam lahko pišeš za program in se dogovorimo, da se tabora udeležiš tudi samo na dan, ko ti najbolj ustreza 🙂 (več informacij dobiš na mc.vic@nefiks.si). 

Karierni tabor, v skupni organizaciji Zavoda Nefiks in Mreže KROJ, bo potekal v prostorih Mladinskega centra Vič, na Tržaški 85. Poskrbeli bomo za tople napitke in prigrizke! 

Če imaš še kakšno vprašanje nam piši na mc.vic@nefiks.si ali pa nas pokliči na telefonsko številko 069 617 699. 

Namenjena je zgolj boljšemu obveščanju
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.
S prijavo na noVIČnik boš enkrat mesečno na svoj e-naslov prejel_a novice o dogajanju v Mladinskem centru Vič na katere se lahko tudi prijaviš.

*za obisk dogodkov v notranjih prostorih MC Vič in Antonovega doma je potrebno izpolnjevati enega od pogojev PCT, ki jih bomo preverjali.