Vabilo na 26. dobrodelni Decathlon študentski tek na grad

V torek, 28. maja, z začetkom ob 19. uri, vas vabimo na tradicionalni dobrodelni študentski tek po ljubljanskih ulicah od Prešernovega trga do Ljubljanskega gradu.

Pod geslom „Gradimo skupni dom, ljudje ljudem” bo organizator teka v sodelovanju s Slovensko karitas zbiral izdelke za osebno higieno in hrano za slovenske družine v stiski.


Prijavnina
Študentski tek na grad je od leta 2016 dobrodelen. Prijavnina so izdelki za osebno higieno in prehrambni izdelki široke porabe za družine v stiski, ki jim pomaga Karitas.

Vabimo vas, da ob prevzemu številke oddate vsaj en izdelek. Več izdelkov, kot boste lahko prinesli, več družinam bomo lahko pomagali. Lansko leto so udeleženci prispevali več kot 1.100 kg izdelkov. Združimo se in presezimo lanskoletno številko! Decathlon pa bo podaril otrokom slovenskih družin v stiski 50 vrednostnih bonov po 20 € (v skupni vrednosti 1.000 €).

Na tek se prijavite TUKAJ. Na tej strani najdete tudi podrobnejše informacije o teku (začetek teka, rok za prijavo, nagrade, objava rezultatov …).

Tekla bo tudi ekipa Mladinskega centra Vič! 🙂

VIR: Karitas