Klub Kolegice je namenjen vsem mladim iskalkam prve zaposlitve in študentkam višjih letnikov, ki želite:

  • spoznati delovno področje, ki vas zanima,
  • sodelovati z mentorico, ki je zaposlena na področju, ki vas zanima,
  • pridobiti nove izkušnje,
  • se preizkusiti v skupinskem delu.

Klub Kolegice v MC Vič

Kje: Damska soba, MC Vič
Kdaj: ob ponedeljkih ob 17. uri
Prvo srečanje: 14. oktober
Prijave: preko spodnjega obrazca do 30. septembra

Udeležba v projektu Kolegice ti omogoča, da podrobneje spoznaš delovno področje, ki te zanima. V projektu imaš možnost, da se povežeš z mentorico – starejšo kolegico, ki je uspešna na poklicnem področju, ki te zanima. Preko mentorskega odnosa se seznanjaš z izbranim delovnim področjem in prihajaš v stik s potencialnimi delodajalci. Pred srečanji z mentorico se dekleta srečujejo na sproščenih, strokovno vodenih tedenskih srečanjih, kjer razvijajo svoj karierni načrt ter skupaj pripravljajo dogodke kariernega razvoja žensk. Dekleta z udeležbo v klubu spoznavajo svoja močna področja in razvijajo svoje komptence, ki jim prinašajo delovne izkušnje za lažji vstop na trg dela.

Klub Kolegice se bo prvih šest tednov srečeval tedensko, potem pa se boste kolegice dobivale mesečno, po potrebi pa pogosteje. Na srečanjih skupine boste razvijale svoj karierni načrt in pripravljale dogodke, ki bodo sledili interesu skupine za uresničevanje le teh (npr. obisk mentoric, obisk podjetja, seminarjev).

Udeležba v klubu bo zabeležena tudi v E-Nefiksu (več tukaj).

Več o Kolegicah najdeš tukaj.

Prijavi se do 30. septembra preko spodnjega obrazca.


Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.