5 korakov do boljše motivacije (v pomoč pri osmišljanju učenja in postavljanju dnevnih
ciljev)

  • Ne veš, kako se lotiti?
  • Ne veš, kako vztrajati vsak dan?

Nisi edini, ki tega ne ve. Znati se učiti je veščina, ki jo osvojimo postopoma.

Si že kdaj poskusil s tekom? Dokazano je, da vsakodnevno gibanje, predvsem tek zelo pozitivno vpliva na učenje. Učenje je bolj podobno maratonu kot šprintu. Zato od enkratnega učenja še ne vidiš učinkov.

Na delavnici bomo pogledali:

  1. Kako premagaš misel “brezveze”, “ne da se mi”
  2. Kako si postaviš jasen cilj in potem vsak dan ciljaš v to smer (tabela, kljukce delujejo)
  3. Kako narediš učenje zabavno in zanimivo
  4. Kako ostaneš fit (mali triki, ki ti lahko pomagajo, da “treniraš” vsak dan)
  5. Sliši se neumno – a dihanje, hrana in spanje vplivajo na rezultat!

Če bo dovolj zanimanja, bo možnost tudi individualnega srečanja s predavateljico (v živo ali online).

Kdaj: 23. marec ob 16h

Kako: izvedba bi bila v živo, v primeru premajhnih prijav do 16. marca pa bi jo prestavili na splet.

Prijave do 22. marca (prijavnica spodaj)

O predavateljici:

Nada Zupančič je motivatorka, specialistka zakonske in družinske terapije, Imago facilitatorka in karierna svetovalka. Za sabo ima 11 let pedagoškega in svetovalnega dela med študenti v zasebnem Študentskem domu J.F. Gnidovca v Zavodu sv. Stanislava in 10 let dela v gospodarstvu. Prej je 15 let inštruirala različne predmete tako osnovnošolce kot srednješolce.
V zasebnem študentskem domu je veliko časa namenila prav spodbujanju celostnega razvoja posameznika. Opazila je, da se mladi ob vstopu na trg dela soočajo z vse večjimi zahtevami delodajalcev. Pogosto mladi ugotovijo, da jim primanjkuje določenih znanj, sposobnosti in
izkušenj, ki bi jih lahko pridobili že v času študija. Prav zato je v mlade spodbujala k angažiranosti na različnih področjih. V začetku leta je
vsakega povabila k individualnem pogovoru, v katerem je posameznik pogledal, kakšne ciljesi je zastavil za posamezno leto. Intervju je zajemal naslednja področja: študij, obštudijske dejavnosti, družbena angažiranost ali prostovoljstvo, podpora/socialna mreža, pridobivanje
novih veščin, skrb za telo in rekreacijo. Konec leta je v pogovoru pogledal, koliko zastavljenega, je tudi realiziral.
Verjame, da za dobro karierno pot štejejo formalna in neformalna izobrazba, pa tudi pridobljene veščine, znanja, fleksibilnost, delovne navade, pa tudi obvladovanje sebe, svojega urnika in skrb zase.
Od leta 2019 je na samostojni poti in se profesionalno posveča predavanjem, svetovanju in psihoterapiji. Nudi svetovanje in osebno spremljanje v obliki Imago zavestnega pogovora individualno in v skupinskih srečanjih. Svetuje tudi staršem, posameznikom in parom. Je članica Društva za karierno orientacijo Slovenije in Slovenskega društva za Imago terapijo.
Opravila je tudi Modularno usposabljanje kariernih svetovalcev in vsako leto obišče Karierni sejem. Letos se je udeležila tudi mednarodnega izobraževanja Future Skills now, kjer je bilo govora o veščinah 21. Stoletja.
Več pa o njej pa najdete na: https://nadazupancic.si/ ali https://imagoslovenija.si/terapevti/nada-zupancic/

PRIJAVNICA:

Namenjena je zgolj boljšemu obveščanju
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.
S prijavo na noVIČnik boš enkrat mesečno na svoj e-naslov prejel_a novice o dogajanju v Mladinskem centru Vič na katere se lahko tudi prijaviš.