MC’Viška kolopravljalnica 🚵‍♀ Čaki, kaj?
(PRIDI ŠE TI – VABILO SLEDI)
 
🖐️ V MC Vič bomo izdelali čisto unikatno stojalo za kolo, ki bi bilo hkrati tudi popravljalnica koles za naše uporabnike in druge mimoidoče s počeno gumo, plesočo balanco ali odvitim sedežem 🤟 Kako bomo to naredili?
 
🤝 Na tem mestu potrebujemo tvojo pomoč! Na prvi delavnici v četrtek, 1.julija bomo skupaj izdelali načrt za to čudo kolopravljalnice, ki ga bomo kasneje uresničili, pobarvali in spravili v uporabo. Na njem pa tudi pripravili delavnice za vse mestne kolesarje_ke, ki se srečujejo z zgoraj naštetimi težavami sodobnega kolesarjenja.
 
Zakaj pomagati? Ker kolesarimo vsi, ker Vič potrebuje eno novo carsko stojalo za kolo, ker verjamemo v to, da se popravi in ne zamenja in nenazadnje, ker se lahko tako družimo v kreativnem vzdušju in se učimo novih veščin 🧠 (razlogov je še več, ta objava pa že tako predolga)
 
Si za? Javi se nam s sporočilom na e-naslov (mc.vic@nefiks.si) ali pa nam pošlji sporočilo na katerih od naših družbenih omrežij (INSTAGRAMFACEBOOK). Če pa poznaš še kakšnega navdušenca nad kolesarjenjem, zdolgočasenega mladega ali pa strastnega popravljalca (ali kogarkoli, ki bi mu bilo tako idejno načrtovanje všeč) – ga povabi zraven in mu omogoči, da se nam pridruži in z nami združi prijetno s koristnim 🥰
 
Upam, da se vidimo!