Narava se prebuja, ptički iščejo svoje družice. 
Prebudimo se tudi mi in si odprimo priložnost, da najdemo svojega življenjskega sopotnika.

Mladinski center Vič vas vabi na prijetno druženje mladih samskih med 25. in 40. letom starosti.
Led bomo najprej razbili in se nasmejali ob stand up komiku Roku Škrlepu. Sledili bodo kratki 3-minutni klepeti (hitri zmenki) s pripadnicami oz. pripadniki nasprotnega spola. V pomoč bodo zanimiva vprašanja in ideje za spoznavanje. Nato pa bo čas za medsebojno druženje, klepet in prigrizke. 

KDO? Mladi samski med 25. in 40. letom starosti
KDAJ? Na predvečer gregorjevega, 11. 3. 2024, ob 20h
KJE? Velika dvorana Antonovega doma na Viču

PROGRAM:
20.00–20.30 – “Razbijmo led” in se nasmejmo z Rokom Škrlepom
20.30–22.00 – Hitri zmenki 
22.00–23.00 – Druženje

Prijavi se čimprej! Prijavnico pričakujemo do vključno nedelje, 10. marca, plačan prispevek za organizacijo v vrednosti 5 € pa najkasneje do ponedeljka, 11. marca.  V primeru neudeležbe prispevka ne vračamo, lahko pa najdete zamenjavo zase.

Priložnost za medsebojno spoznavanje bo imelo 30 žensk in 30 moških. Vsa prosta mesta so že zasedena (z oddano prijavo se prijavljate na čakalo listo). 

 

*Položnico za plačilo boste prejeli po e-pošti najkasneje v ponedeljek zjutraj.

(ime in priimek ter naslov plačnika)
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.
S prijavo na noVIČnik boš enkrat mesečno na svoj e-naslov prejel_a novice o dogajanju v Mladinskem centru Vič na katere se lahko tudi prijaviš.