Vabimo vas, da se nam pridružite na inkluzijskih pohodih, ki jih pripravlja odbor za planinstvo invalidov PZS. Vabimo vas, da se nam na pohodih pridružite kot spremljevalci in prostovoljci, saj lahko z našo pomočjo omogočimo slepim, slabovidnim, gibalno oviranim in osebam z motnjo v duševnem razvoju, da osvojijo enega od slovenskih vrhov.

Prostovoljci bomo sodelovali pri:
– spremstvu slepih in slabovidnih,
– pogovoru in druženju oseb z motnjami v duševnem razvoju.
Vsak par rok, nog in oči koristi, saj jih lahko posodimo tistim, ki jih potrebujejo.

5. november: RASEVNA (žig razširjene SPP) 
Organiziran avtobusni prevoz: Domžale 7.10 – Kolosej 7.30. Število mest je omejeno, prijave sprejemamo do torka, 1. novembra ali do popolnitve prostih mest.
Prijavi se tukaj: https://forms.gle/qNUk5TtnMUaghewn7

 

6. november: POREZEN (žig spp)
Organiziran avtobusni prevoz: Domžale 6.00 – Kolosej 6.20. Število mest je omejeno, prijave sprejemamo do torka, 1. novembra ali do popolnitve prostih mest.
Prijavi se tukaj: https://forms.gle/qNUk5TtnMUaghewn7
 
 
12. november: LITIJA – ČATEŽ (22 km)
Organizator: Miha Jazbec 
Prijavi se tukaj: https://forms.gle/qNUk5TtnMUaghewn7
 
 
13. november: KRIM (žig razširjene SPP) 
Organiziran avtobusni prevoz: Domžale 7.20 – Kolosej 7.40. Odhod iz jezera v Podpeči ob 8.30. Število mest je omejeno, prijave sprejemamo do torka, 8. novembra ali do popolnitve prostih mest.
Prijavi se tukaj: https://forms.gle/qNUk5TtnMUaghewn7
 

Za več informacij o pohodu se lahko obrnete na Nives Felić – Zavod Nefiks  (nives.felic@nefiks.si), 040698915.Prosimo vas, da nam svoj namen sporočite čim prej, da vemo organizirati spremstvo za vse, ki bodo na poti potrebovali pomoč. V primeru slabega vremena se lahko zgodi, da bo pohod prestavljen ali odpovedan. O morebitni spremembi vas obvestimo.