Želimo si, da bi lahko skupaj preživeli veliko časa, epidemiološka slika v Sloveniji pa še naprej grozi z zaprtjem. Že sedaj v prostorih Mladinskega centra Vič spoštujemo aktualne ukrepe NIJZ za preprečevanja širjenja okužb, za to, da bi omogočili še bolj varen prostor za vas (in za nas), pa sprejemamo nove ukrepe, ki bodo v veljavi dokler se epidemiološka slika ne izboljša. 

V MC Viški igralnici:  

  • ni dovoljen vnos hrane in je v prostorih MC Vič ne uživamo; 
  • je naenkrat dovoljeno največ 5 obiskovalcev. V večjem številu ste dobrodošli na ploščadi, pri nas pa dobite vse fine pripomočke za igre zunaj (lokostrelstvo, nogomet, pingpong in drugo)
  • Maske (kirurške ali FFP2) so obvezne za vse obiskovalce od 6. leta (vključno) dalje; 
  • Preverjanje pogoja PCT za vse obiskovalce, od 12. leta dalje; 
    – za osnovnošolce, dijake in študente zadošča potrdilo o samotestiranju (v kolikor niso cepljeni ali prebolevniki), ki ga ob vstopu pokažete odgovorni osebi v igralnici.
    – v igralnici lahko prejmete potrdilo o samotestiranju ali pa si ga sami natisnete (in prinesete s seboj) iz priponke spodaj. 
  • Ob vstopu si vsak obiskovalec razkuži roke, vstopa s pravilno nameščeno masko. Mladinski delavci pa poskrbimo za upoštevanje ukrepov in redno razkuževanje prostorov. 

Hvala za razumevanje, 

Ekipa MC Vič 

Prenesi potrdilo o samotestiranju: 

Potrdilo o samotestiranju – mladoletni

Potrdilo o samotestiranju – polnoletni