Pred vami je najnovejši novičnik o zaposlitvenih priložnostih v evropskih institucijah. Preverite, če se med njimi skriva tudi vaš naslednji karierni izziv.

  • Evropski parlament išče več kot 460 stažistov za petmesečno plačano prakso v Bruslju, Luxembourgu in pisarnah po vsej Evropi, tudi v Ljubljani, kjer sta na voljo dve mesti. Prijave sprejemamo do 31. maja na tej povezavi.
  • Pravnik pri Evropskem nadzorniku za varstvo podatkov v Bruslju (pogodbeni uslužbenec). Več informacij o razpisanem delovnem mestu je na tej povezavi, rok za prijavo pa je 25. maj.
  • Strokovnjak za komuniciranje pri Evropskem bančnem organu v Parizu (pogodbeni uslužbenec). Več informacij in prijavni obrazec najdete na tej povezavi, rok za prijavo se izteče 15. maja.
  • Projektni referent na področju informacijske tehnologije pri Evropski komisiji v Bruslju (začasni uslužbenec). Več informacij o razpisanem mestu in prijavni obrazec najdete tukaj, prijavite se lahko do 31. maja.
  • Uradnik za politiko na predstavništvu Evropskega organa za delo ELA v Bruslju (začasni uslužbenec). Prijavite se lahko na tej povezavi, kjer najdete tudi dodatne informacije o razpisanem mestu. Rok za prijavo se izteče 29. maja.
  • Pripravništvo na Evropski obrambni agenciji v Bruslju. Več informacij o tem in drugih razpisanih mestih na EDA in prijavne obrazce najdete tukaj, rok za prijavo je 16. maj.

Več zaposlitvenih priložnosti v EU odkrijte na spletni strani urada EPSO.

Priporočite ta obveščevalnik sodelavcu in sodelavki, prijatelju in prijateljici! Povabite jih, naj se pridružijo naši kampanji skupajsmo.eu z vpisom na tej povezavi, nato bodo karierne novice avtomatično vsak mesec pristale v njihovih predalih elektronske pošte.

 

Vir: Skupajsmo.eu