“Na kresno noč se dan z nočjo poroči.”

Ta pregovor izhaja iz prepričanja, da je kresna noč (noč na 24. junij, ko praznujemo god sv. Janeza Krstnika) poseben čas, ko se meja med dnevom in nočjo zabriše, in je znana po svojih čarobnih lastnostih.

Ob tej čarobni noči vabi Mladinski center Vič samske med 20. in 40. letom starosti na prijetno druženje. Srečanje bomo tokrat preživeli ob glasbi in prijetnem plesu v parih ter igranju družabnih iger. Z nami bo tudi plesni učitelj, ki bo udeležence naučil nekaj korakov.

Dogodek je namenjen samskim, zato ne skrbite, če nimate plesnega para ali družbe za igranje družabnih iger! Plesni pari se bodo tekom večera menjevali zato boste imeli možnost, da boste spoznali osebe nasprotnega spola, spoznavanje pa bo možno tudi ob družabnih igrah. Pogovorov v parih tokrat ne bo.

KDO? Samski med 20. in 40. letom starosti
KDAJ? V petek, 21. 6. 2024, ob 19.00
KJE? Velika dvorana Antonovega doma na Viču

PROGRAM:
19.00–21.00 – Druženje in spoznavanje ob plesu in družabnih igrah
21.00–22.00 – Druženje ob prigrizkih

Izpolni prijavnico in se prijavi čim prej! Tvoja udeležba bo zagotovljena s poravnanim prispevkom za organizacijo v vrednosti 5 €. Najkasneje v dveh delovnih dneh oz. najkasneje dan pred dogodkom boste z naše strani prejeli položnico, za katero vas prosimo, da jo poravnate v roku dveh delovnih dni. V primeru neudeležbe prispevka ne vračamo, lahko pa si poiščete zamenjavo. Na voljo je 30 prostih mest za moške in 30 za ženske. Potem sledi čakalna lista.

 

(ime in priimek ter naslov plačnika)
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.
S prijavo na noVIČnik boš enkrat mesečno na svoj e-naslov prejel_a novice o dogajanju v Mladinskem centru Vič na katere se lahko tudi prijaviš.