Cirkus Fuskabo vabi na ogled cirkuške predstave Lahko noč, s podnaslovom “Ko zaspimo, luči cirkusa zažarijo”, v izvedbi trenerjev ter mladih umetnic in umetnikov njegove šole cirkusa (15 – 17 let). Drugi in tretji ponovitveni nastop bo potekal v sredo in četrtek, 11. in 12. maja 2022, ob 18. uri v cirkuški dvorani Fuskabo. 

O PREDSTAVI LAHKO NOČ

V septembru 2021 so mlade učenke in učenci Šole cirkusa skupaj s trenerji začeli s pripravami na cirkuško predstavo, ki je dobila ime »Lahko noč«. Nastala je predstava o poti v sanje, in kaj tam najdemo, ko se nas dotakne cirkus. V njej mladi pokažejo atraktivne in napredne cirkuške veščine, povezane v tematsko zgodbo.

Zvrst: cirkuška predstava
Trajanje: 50 minut.
Priporočeno: od 4. leta naprej
Cena: 4 EUR za otroke do 15 leta starosti, starejši od 15 let 6 EUR.  
S tem boste pomagali pokriti stroške predstave in podprli delovanje mladih umetnikov ter njihov nadaljnji razvoj. 

MC Vič si bo predstavi ogledal v četrtek, 12. maja. Kdor želi, se nam lahko pridruži. 
MC Vič bo pa častil karte prvim desetim prijavljenim 🙂

Več informacij najdete na https://skala.je/cirkusfuskabo/nastopi/lahko-noc/, lahko pa si pogledate tudi kratek video z utrinki s premiernega nastopa na https://www.youtube.com/watch?v=i8kzP73VyzA

Nakup vstopnic je možen vsak delovnik od 11.00 do 18.30 na sedežu organizacije. Število mest je omejeno.

Namenjena je zgolj boljšemu obveščanju
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.
S prijavo na noVIČnik boš enkrat mesečno na svoj e-naslov prejel_a novice o dogajanju v Mladinskem centru Vič na katere se lahko tudi prijaviš.