Ob koncu poletnih počitnic, v avgustu, skupaj z Mrežo KROJ in Zavodom Nefiks pripravljamo Počitniški karierni tabor za dijake. 

Vabimo vse dijake, da se nam pridružijo pri aktivnosti raziskovanja svoje lastne karierne poti, potrebnih veščin in kompetenc, ki jih moraš ali pa želiš pridobiti za opravljanje svojega poklica in kako ter kje te pridobivaš kot študent ali dijak.  

Aktivnosti so namenjene dijakom, med 15. – 19. letom starosti. 

Kdaj bo potekal tabor? 

V zadnjem tednu avgusta, med ponedeljkom 23. in sredo, 25. avgustom se bomo skupaj družili v prostorih Mladinskem centru Vič. Program bo potekal vsak dan od 9:30 – 15:30, poskrbeli pa bomo za mrzle napitke in malico 🙂 

Zaenkrat se lahko na vsebine informativno prijaviš na spodnji prijavnici, točne informacije o dogajanju pa še sledijo. Upam, da se vidimo!

Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.
S prijavo na noVIČnik boš enkrat mesečno na svoj e-naslov prejel_a novice o dogajanju v Mladinskem centru Vič na katere se lahko tudi prijaviš.