19. aprila ob 17.00 uri bo v Mladinskem centru Vič potekalo predavanje in pogovor z gostjo Tino Žarki.

Takole Tina pravi o sebi: ˝Moje ime je Tina Žarki. Sem ultra kolesarka in vsestranska športnica. Stara sem 47 let. Mamica.
Ker nas je športnikov res ogromno, vsako leto več in različnih. Od tistih, ki so aktivni 10 minut na dan do tistih, ki aktivnost popeljemo na najvišji nivo in čez do dosežkov o katerih smo le sanjali, bi si želela športni duh pripeljati tudi k vam.

Moja zgodba je edinstvena.
Od normalne kolesarke sem se v zelo kratkem času prelevila v ultra-kolesarko in v edino žensko v Sloveniji, ki je prevozila neverjetno razdaljo 1029km s 14500 višinskih metrov v 77. urah. Pred tremi leti sem imela hudo poškodbo in si zlomila gleženj-trojni zlom z izpahom, katero sem regenerirala sama. A niti ne bi bila tako zelo posebna, če tudi moja oprema nebi bila posebna, saj kolesarim v supergah in ne v vpetih čevljih, kot ostali cestni kolesarji.

V sodelovanju s Policijo in Agencijo za varnost v prometu skrbim za varnost v prometu in tako vse poslušalce nagovarjam k temu, da so previdni, varni in upoštevajo pravila. Tako zase kot za druge udeležence v cestnem prometu. Začetek kolesarske sezone je “za ovinkom”.˝

Njena želja je spodbuditi k aktivnemu življenju ter s svojo zgodbo dati motivacijo in pogum, da je VSE MOGOČE.
Če te zanima njena zgodba v celoti, se nam pridruži na predavanju!
 
noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.
Zavodu Nefiks dajem soglasje in pravico, da me fotografira ter napravi video in zvočne posnetke za promocijske namene aktivnosti, ne da bi zato potrebovala posebno dovoljenje. Soglašam, da organizator dogodka fotografije in/ali posnetke, ki me prikazujejo, brez omejitev uporablja v vseh vrstah objav (v časopisih, na spletni strani in na družbenih omrežjih MC Vič in Zavod Nefiks).