Spoštovani!

Na Zvezi prijateljev mladine Slovenije bomo tudi v letošnjem prazničnem času zagnali kampanjo Eno srce, s katero bomo zbirali sredstva za naše socialno humanitarne programe združene pod imenom  Eno srce – Pomoč družinamSapramiškin skladAdin štipendijski skladŠportnik semPolna šolska torba.

Oblikovali smo dva dobrodelna izdelka – praznične voščilnice in koledar za leto 2023. Izkupiček od prodaje bo šel izključno za programe združene pod Eno srce. Izkušnje preteklih let kažejo, da so stiske v začetku novega leta med ljudmi pogosto še globje. Zato si želimo zagotoviti dovolj sredstev, da bomo socialno šibkejšim družinam na različne načine lahko pomagali takoj in nato še vse leto.

Na ZPMS bomo še naprej širili glas otrok, delali dobre projekte, se povezovali, iskali poti in vzpodbujali, da otroci in mladostniki najdejo svoj smisel življenja. Otrokom in mladostnikom, ki drugače ne bi poznali zimskih radosti, bomo v zimskih mesecih omogočili zimovanja ali prinesli darila, v jesenskih dneh zagotovili polno šolsko torbo, dodelili bomo toliko štipendij, kolikor bo Adin štipendijski sklad dopuščal, vse leto bomo otrokom s posebnimi potrebami omogočali terapije iz Sapramiškinega sklada in pomagali družinam v stiski. Verjamemo, da boste našo prošnjo obravnavali z naklonjenostjo in z razumevanjem podprli naša prizadevanja.

 

S spoštovanjem in prijaznimi pozdravi!

Zveza prijateljev mladine Slovenije