VABIMO TE NA HACKATON – potekal bo ta december med 11. in 15. 12. 2022 v Beogradu. 

Kaj je Hackaton?

= družabni dogodek, kjer so udeleženci zbrani v mednarodnih ekipah z raznolikim naborom veščin, ki skupaj z inovativnostjo, ustvarjalnostjo in tehnologijo sodelujejo pri reševanju različnih družbenih izzivov. Te ekipe se dva dni ukvarjajo s skupnimi aktivnostmi in skupaj s strokovnjaki, ki jih podpirajo, ustvarjajo inovativne rešitve, ki spreminjajo realnost, s katero se soočamo.

Na Digital YOu Hackathonu bomo iskali inovativne rešitve, ki bodo povečale uspeh in učinkovitost mladinskih organizacij po vsem svetu. Z udeležbo boste del ekipe, ki bo iskala inovativne rešitve za delovanje mladinskih organizacij, kot so spletni seminarji, nove ideje za lažje in učinkovitejše spletno mreženje ali bolj učinkovito in interaktivno snovanje vodstvenega dela v pisarni mladinskih organizacij.

 
Pogoji za udeležbo?
  • Motiviranost za iskanje rešitev za zgoraj omenjena vprašanja, 
  • Prihajaš iz Belgije, Estonije, Grčije, Slovenije, Španije in Srbije.
  • Zanima te biti del procesa preusmeritve mladinskega dela v virtualni svet oz. si mladinski delavec, ki je kreativen in inovativen ter po možnosti obvlada IT, spletno oblikovanje, kreativne procese in kreativno razmišljanje, različne oblike umetnosti in na podobnih področjih.
  • Star-a si med 18 in 30 let.
  • Kako se prijaviš?

Posnemi in pošlji video (office@connect-international.org), v katerem – Opišeš uporabo idealne platforme za spletno mladinsko organizacijsko delo v 1 minuti.

Rok prijave: 20. 10. 2022

Več informacij: http://www.connect-international.org/2022/08/21/digital-you-hackathon-call-for-participants/

Za morebitna vprašanja lahko pokličeš tudi Urško ali Sonjo iz Zavod TiPovej!