Vljudno vas vabimo, da se skupaj z mladimi udeležite Nacionalne konference mladinskega dialoga – dialog mladih z mag. Tino Kosiv. d. direktorice Urada RS za mladino.

Na dogodku bodo mladi predstavili pobude, ki so nastale v sklopu projekta Mladinski centri za EU cilje mladih, in dobili priložnost, da izpostavijo svoje izzive, predlagajo rešitve in izrazijo svoje mnenje o duševnem zdravju mladih, zaposlovanju, stanovanjski problematiki in vključujoči družbi.

Dogodek z dialogom se bo odvil v petek, 17. marca 2023, med 11.00 in 14.30 v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede, Kardeljeva ploščad 5, Ljubljana.

Več informacij o dogodku na mlad.siRok za prijavo na dialog je v ponedeljek, 13. marca 2023 s spletnim obrazcem.

Urad RS za mladino kot glavni koordinator Resolucije Nacionalnega programa za mladino 2023 – 2031 trenutno pripravlja ukrepe, ki so bili s strani mladih predlagani v evropskem letu mladih. Na dialogu bomo skupaj pregledali, kaj je že bilo storjeno in kje lahko mladi še vedno prispevajo rešitve.

Z udeležbo omogočate, da se sliši mnenje mladih! Za delitev vabila med mladimi in udeležbo na dogodku se vam že vnaprej zahvaljujemo.

 

Vir: https://www.mlad.si/dogodki/nacionalna-konferenca-mladinskega-dialoga/.