Od 17. do 22. oktobra in 25. oktobra 2022 v Ljubljani – rok prijave 10. oktober!

NAJAVLJAMO BREZPLAČNO USPOSABLJANJE TAGZ – Transformatorjevo akademijo Gledališča zatiranih, v kateri že od l. 2015 izobražujemo o uporabi metodologiji gledališča zatiranih.

Letošnje poletje je bilo najbolj vroče do sedaj, rešitev za okoljsko krizo pa ni videti od nikoder. Kako o tem komunicirajo mediji? To je tematika, ki jo prinašamo z mednarodnim projektom FACA

VABIMO NA 70-urno intenzivno izobraževanje o uporabi gledališča kot orodja za doseganje družbenih sprememb z uporabo gledaliških tehnik gledališča zatiranih. Leto 2022 nam je postreglo z mnogimi vprašanji na področju svobode medijev in to nadvse aktualno tematiko naslavljamo z izobraževanjem o časopisnem gledališču, estetiki gledališča zatiranih in osnovami jokeringa . Izkustveno, v potokih znoja in brez predavanj.

Namenjeno mladim, mladinskim delavkam_cem, aktivistkam_om, (socialnim) pedagoginjam_om, andragoginjam_om, socialnim delavkam_cem in drugim, zainteresiranim za izpopolnjevanje v metodologijah aktivističnega in gledališkega dela. Tehnike Gledališča zatiranih so prijazne tudi in zlasti do ne-igralcev, zato predhodne gledališke izkušnje niso pogoj za udeležbo.

URNIK

  • intenzivni izobraževalni del: 17–22. 10. 2022 in 25. 10. 2022, 10.00–15.00;
  • priprava in izvedba produkcij udeležencev: oktober–november 2022.

SPLETNE PRIJAVE prijave sprejemamo TUKAJ do 10. oktobra 2022.

VEČ INFO na spletni strani: TAGZ  in FACA.

In … ne pozabite … OSEBNO JE POLITIČNO!