🗣️NAJAVLJAMO BREZPLAČNO USPOSABLJANJE TAGZ – Transformatorjevo akademijo Gledališča zatiranih, v kateri že od l. 2015 izobražujemo o uporabi metodologiji gledališča zatiranih. Izkustveno, v potokih znoja in brez predavanj 😄.
🙋 TAGZ 2022 je 70-urno intenzivno izobraževanje o uporabi gledališča kot orodja za doseganje družbenih sprememb z uporabo metodologije in gledaliških tehnik gledališča zatiranih. 

Leto 2022 nam je postreglo z mnogimi vprašanji na področju svobode medijev ⚠️in Transformatorjeva akademija gledališča zatiranih to nadvse aktualno tematiko naslavlja z izobraževanjem o časopisnem gledališču, estetiki gledališča zatiranih in osnovami jokeringa. 🃏
Izkustveno, v potokih znoja in brez predavanj. 💞
 
🪧Namenjeno mladim, mladinskim delavkam_cem, aktivistkam_om, (socialnim) pedagoginjam_om, andragoginjam_om, socialnim delavkam_cem in drugim, zainteresiranim za izpopolnjevanje v metodologijah aktivističnega in gledališkega dela.
Tehnike Gledališča zatiranih so prijazne tudi in zlasti do ne-igralcev, zato predhodne gledališke izkušnje niso pogoj za udeležbo.
 
🗓️ URNIK
– intenzivni izobraževalni del: 23–25. 6. in 29. 6.–2. 7. 2022, 10.00–15.00;
– priprava in izvedba produkcij udeležencev: julij–oktober 2022.
 
🈸 SPLETNE PRIJAVE prijave sprejemamo TUKAJ – https://forms.gle/fs4AEpmG1mCXCfw77 do 10. junija 2022.
 
VEČ INFO na spletni strani: https://kudtransformator.com/tagz-2022/.
 
🔖In … ne pozabite … OSEBNO JE POLITIČNO!