KDO?
Če ste se udeležili vsaj enega dogodka projekta Challenge accepted – Europe (npr.
mesečno ZOOM srečanje, mladinski forum, delavnica ali izzivi) in želite dati povratne informacije in izmenjati ideje za prihodnost z drugimi udeleženci iz vse Evrope in drugod, potem je to pravo mesto za vas.

KAJ?
V okviru projekta Challenge accepted – so pod okriljem organizacij Europe IJAB in GOEUROPE!/EJBM, potekala mesečna spletna srečanja o sedmih temah (TRAJNOST, DUŠEVNO ZDRAVJE, FEMINIZEM, DIGITALIZACIJA, ZAPOSLJIVOST MLADIH, MIGRACIJE in PARTICIPACIJA) po izboru mladih vse od januarja do julija 2022. Istočasno ste v svojem lokalnem okolju preko vaših lokalnih organizacij lahko opravljali izzive in reševali playliste teme, ki so se mesečno pojavljali tudi na platformi Challenge accepted – Europe. Več o projektu tukaj.

Novembra vas vabimo na naše zadnje srečanje v tem projektu, da se skupaj družimo in praznujte!

ZAKAJ?
Spoznali boste predane mlade ljudi iz vse Evrope in se lahko povezali z njimi.
Dobili boste vpogled v projekt (preteklost in prihodnost).

KDAJ?
Sreda, 9. november 2022 od 18.00 do 19.30 (CET) prek Zooma. Prijavite se preko povezave , da vam lahko pred sestankom pošljemo dostop do Zooma. Veselimo se srečanja z vami!

KAKAŠNO VPRAŠANJE?
Prosim kontaktirajte lokalno koordinatorko Urško Česnik preko urska@tipovej.org ali vodjo projekta Rebeco Schlißke direktno preko rebecca.schlisske@ejbm.de