V MC Vič ti bo v sklopu dogodka NOČ MLADINSKIH CENTROV na voljo:

  • psihološko testiranje
  • karierni posvet
  • escape room: mednarodne priložnosti

___________________________________________

Psihološko testiranje in/ali Karierni posvet:

Iskanje Poklicne Poti – Psihološko Testiranje in Karierni Posvet 

Ali se sprašuješ, kateri poklic je resnično pravi zate? Morda se odločaš, katero študijsko smer izbrati, ali pa enostavno želiš bolje spoznati sebe in svoje interese. Ne glede na tvojo situacijo, imamo za tebe priložnost, ki ti lahko pomaga na tvoji karierni poti.

Raziskovanje svojih sposobnosti: S pomočjo testa inteligentnosti lahko bolje razumeš svoje potenciale.

Spoznavanje poklicnih interesov: S pomočjo Hollandovega vprašalnika poklicnih interesov bomo raziskali, kateri poklici ustrezajo tvojim interesom in strastem. To ti bo pomagalo usmeriti svojo karierno pot.

Karierni posvet: Po testiranju boš imel_a priložnost za individualni karierni posvet s psihologinjo. Skupaj bosta razpravljala o rezultatih in naslednjih korakih na tvoji karierni poti.

Pisna povratna informacija: Vsi udeleženci, ki bodo izpolnili vprašalnik poklicnih interesov, bodo prejeli pisno poročilo s seznamom poklicev, ki ustrezajo njihovim interesom.

 Prijave zbiramo do 10. oktobra ali do zapolnitve prostih mest.

Povezavo do e-vprašalnika boste prejeli na e-mail, ki ga navedete ob prijavi. Za zagotovitev ustreznega števila vprašalnikov je prijava obvezna.

Ne zamudi te priložnosti za boljše razumevanje sebe in svojih kariernih možnosti. Z nami lahko začneš graditi uspešno karierno pot!

____________________________________________

Escape room:

Si pripravljen_a, da se s skupino prijateljev podaš na potovanje po Evropi in po poti razrešiš skrivnost pozabljenega kovčka?

Za reševanje skrivnosti bo tvoja 3-6 članska skupina imela 45 min časa, med reševanjem se boš zabavl_a in spoznaval_a priložnosti, ki ti jih ponuja EU (mednarodne izmenjave, prostovoljstvo itd.).

Časovnica:

18.00 začetek psihološkega testiranja (potrebna predčasna prijava), Escape room

18.30- priložnost za karierni posvet

23.00 zaključek

Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.
noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Zavodu Nefiks dajem soglasje in pravico, da me fotografira ter napravi video in zvočne posnetke za promocijske namene aktivnosti, ne da bi zato potrebovala posebno dovoljenje. Soglašam, da organizator dogodka fotografije in/ali posnetke, ki me prikazujejo, brez omejitev uporablja v vseh vrstah objav (v časopisih, na spletni strani in na družbenih omrežjih MC Vič in Zavod Nefiks).