Razmišljamo ekološko, usmerjeno in z rešitvijo. Sprva preko kocke, nato naše rešitve prenašamo v računalnik in oblikujemo zgodbo. Zgodbo o ZELENI deželi, ki nas uči in nam predaja polno mero idej za ohranjanje narave in zdravega načina življenja.

Udeleženci delavnice sestavijo skupno oz. ekipno zgodbo, kjer oblikujejo PLAKAT »zelene zgodbe« računalniško.

Programirajmo ZELENO zgodbo

Kje: MC Vič igralnica
Kdaj: 7. oktober, 17.00 – 19.00
Starostna skupina: 8 – 15 let
Prijave: preko spodnjega obrazca do 30. septembra

Dogodek se bo odvil v sklopu projekta Meet and Code, cilj dogodka pa je prikazati otrokom in mladim, kako zabavno je lahko kodiranje in programiranje in kako ju lahko uporabimo za oživljanje idej z računalniško kodo. Otroci in mladi bi se morali naučiti, kako tehnologija deluje in kako IT vpliva na naše vsakodnevno življenje. Raziskovanje širokega spektra tehnologije in digitalnih tem ter kreativnega kodiranja, bo spodbudilo razvoj digitalnih veščin, ki jih otroci in mladi potrebujejo v današnjem svetu.

Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.