Pridružite se nam pri raziskovanju praks posta v različnih religijah! Skupaj bomo spoznavali pomen in izvajanje posta v luči prihajajočega 40-dnevnega posta, ki ga kristjani pričnejo na pepelnico. Raziskovali bomo tradicijo posta v krščanstvu, judovstvu in islamu ter odkrivali skupne točke in razlike.

V sredo, 28. februarja 2024, ob 18. uri pa bomo v knjižnici MKC Ljubljana tudi predstavili naše ugotovitve in se z mladimi iz drugih mladinskih centrov pogovarjali o tem, kako mi vidimo post in zakaj se postimo.

Če se nam želiš pridružiti 28. februarja na obisku knjižnice MKC Ljubljana, izpolni spodnjo prijavnico.

Namenjena je zgolj boljšemu obveščanju
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.
S prijavo na noVIČnik boš enkrat mesečno na svoj e-naslov prejel_a novice o dogajanju v Mladinskem centru Vič na katere se lahko tudi prijaviš.